Nostalgi, fultelefonsamtal till byggsats-säljare 2005 (video)

Guldgruvan, min gamla hårddisk, med miljarder filer, slår till igen. Hittar plötsligt detta från 2005. Perra W och personalen på Biskops är på väg till eftergagg hemma hos Susanne där vid hamnplan. Plötsligt uppenbarar sig den där byggsatsaffären. Detta är oemotståndligt för oss och speciellt Perra som dånade.
Här hittas butiken:
utanfor-modellbutiken

Och sedan när vi ser att det står så här, som på bilden nedan, så gick det ju bara inte. Uttrycket ”vid akut köpiver” knäckte oss. Med telefonnummer och allt. Detta var nog tre-fyra på någon fredagsmorgon. Detta var Joakim Lindengren-humor, och därmed vår:

skylten

Så väl uppe hos Susanne ringdes ägaren upp. Perra ville ha det där modell-bygg-skeppet till varje pris. Och jag tog min Ericsson-telefon (det var på den tiden) och filmade, he-he:

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.