Nyklippt New York-video med mig från år 2000

Sitter i natten, hittar en video som jag gjorde 2000, i New York. Mekade ihop den till nätet då, så upplösningen är väl inte den bästa. Men, så nu i kväll, så tog jag in den i nya iMovie och klippte och fixade lite med den. La lite texter och så.
Tycker nog att den håller nu.
Det är jag, efter en vända på en klubb, mitt i natten, efter min första ankomst till New York, som blir eskorterad av vännen Ingela till Anneli. Hon hade en fotoatelje där då, typ högst upp (det var högt).  Där fick jag bo.
Jag var vimsig och pratade en massa strunt. Hade inte vågat sova natten innan flygturen för att inte missa resan, ja, och så. Äh, här är nästan sju minuter mig för 14 år sedan, från stora stan därborta på andra sidan Atlanten. (Tror jag har två rullar till, någonstans…)

Är inte säker på att vare sig Ingela eller Anneli vill synas på nätet, men tror inte det är någon fara efter alla dessa år, och de som hittat hit är ju gentlemen, eller hur? Ha-ha.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.