Showar med min nya ljudutrustning och lite egna låtar

Äh, har fixat så att mitt ljud blir megabra i jämförelse med originalmicken och så (investerat i utrustning). Tror jag fått tag i rätt grejer.
Kör den här i typ fyra minuter, där jag visar vilken cool kille jag är (!) samtidigt som jag presenterar några av mina musikaliska storverk, he-he.
Så njut här, om ni törs. Direkt från min lya, denna natt. Hellre lite skit på golvet, än ett rent helvete, eller hur? Tut!

 


Kan inte sluta vara frän. En polare, vi kan kalla honom Z, ringde upp mig, på min begäran. Eftersom jag struntade i att svara på telefonen så tog min dataapparat emot samtalet, vilket betyder/betydde, att jag fick in honom i mixern och kunde spela in det hela. Tekniken är KANON! Här ett mycket kort ljudklipp från detta. (Och jag bara garvar, som jag gör när saker och ting funkar SÅÅÅ mycket bättre än jag trodde):

telefon-mac-funkar     

/Mats

5 reaktioner på ”Showar med min nya ljudutrustning och lite egna låtar”

 1. Mats, du är ju Boy Georges onde tvilling!
  Aaahahaha (övar på mitt onda skratt) Hör hur det ekar över Örebro denna tidiga morgon! 🙂

  Du, för övrigt är det riktigt najs ljud i mina hörlurar.
  Det enda som går att klaga på är ljussättningen, den är för skarpt och direkt.
  Det där kan jag lära dig i ett nafs. Proffsigt ljus kan få dig att se ut som Mats igen!

  https://36.media.tumblr.com/54006980adc8db866c20969eaa8caa44/tumblr_nbspzsmi2N1rw9cqfo1_1280.jpg

  Kolla likheten! LOL

  1. Yo, HW!

   Nja, vi är inte skapta åt samma håll, om man säger så, han Boy och jag. Gillar dock det onda skrattet.
   Visst är ljudet kanon, fixade som sagt lite prylar idag, och det blev över förväntan. Ljuset i just denna video skulle vara sunkigt, men annars, om det är dag, så har jag ett fönster mitt emot mig, fyra lampor ovanför mig, så då blir det annat (men man ska vara bra snygg för att funka i bra ljus). Alltså, jag är DJ Madman här. Men tack för erbjudandet, får återkomma. Rocka!

 2. Du låter som en värdig arvtagare till Leif ”Smoke Rings” Anderson. Keep the good thing going…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.