Lördag morgon, jag garvar åt mig själv

Varför då? Jo, i natt har jag fixat ännu en sida, en subdomän, och köpt webradioplats på Spreaker, så nu är det all in, eller vad man säger om man är en sådan som sportar.
Jag har nu en egen podcast, där jag kan göra vad jag vill, 500 timmar på ett år, 3 timmar åt gången. Det enda jag inte har är STIM, det kostar 500 i månaden, så då får det bli prat och inte så mycket musik, och lite sådan musik jag gjort, eller mina polare, om de godkänner, gjort. För lite musik behövs ibland.
Men annars, ha-ha. Perfekt ljud, kan ha polare som är med via telefon eller Skype (om de inte är här bredvid mig). Kan ringa folk, de kan ringa mig. Det här kan gå hur som helst. Men nu kör jag, för jag kan. Gör jag det inte nu så blir det inte av. Satsar man kan man vinna, annars inte, annars aldrig.

Äh, fanken, man måste satsa för att vinna.

Jag bedömer det hela som så, att jag fixar det jag behöver, önskar, fantiserar om, vill göra, tänker på, nu, då det går. Så får vi se om det blir ett bra utfall sedan.
Japp, jag är glad och helt på. Nu jäklars. Adress och sådant sedan, till allt här, när jag är helt klar (som jag väl är just nu, men ändå, tar det sedan, måste andas, kolla in själv på lite avstånd, typ i morgon, först).

Gratta mig och kör några hurra-rop!!!

/Mats

2 reaktioner på ”Lördag morgon, jag garvar åt mig själv”

    1. Jo du, och nyss hittade jag ställen på nätet med Creative Commons-musik. Dvs bara att köra ut, gratis, utan att man blir arresterad. Jäää! Tokkör nog offentlig premiär nu i natt lördag/söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.