Bild från datorarkivet

Först vill jag säga som så här. Ja, jag har jussom inte kommit mig för att skriva på min egen blogg ordentligt i år, inte ens ljudprylar (som väl bara jag själv uppskattar?) Sorry för det. Ibland är man i sådant läge att man bara suckar, och så har det varit. Alltså jag har inte haft något att komma med, och då låter jag bli.
Nu kör jag en i och för sig värdelös bild, som kan var 10-15, eller till och med 20 år gammal, som jag hittade bland mina gamla filer.
Det är jag, med en Fantaburk, på Rudbecksskolan i Örebro, i det heliga lärarrummet. Till höger sitter Kalix. Ja, och så några andra fd kollegor.
Det jag kan säga om bilden, är följande:
Så där ser jag bara ut när jag själv har sagt något ”olämpligt” skämt, som jag själv sedan skrattar ohämmat åt, och ingen annan hajar, ha-ha-ha. Måste varit LG (som jag träffade i onsdags kväll faktiskt) som plåtat denna, eller också min andra skäggige kollega på fotofronten som inte är med i denna dimension längre, Bjurta. Hell honom förresten.

handledarmats2

Ja, har nog inte mycket mer att lägga ut. Måste ta tag i att blogga ordentligt igen. Är för feg. Måste skärpa mig. Jag har ett halvår av stödd kvar, minst, men jag tänker på andra halvan av året. Det där lät lurigt, men skit samma. Nu kör jag. Håll ut, jag kommer igen snart, hårdare, fränare än någonsin. Håller inte inne med något. Snart.

Tut!

/MultiMats

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.