Ligger lite lågt och fegar på bloggen

Alltså. Så här. Jussom.
Ibland tar man ett litet steg tillbaka, för att sedan smacka på med all kraft framåt. Som i dans. Så är det för mig nu.
Och jag väntar. Softar. Det får ta sin tid.
Pga händelser utanför min kontroll så ligger jag lite lågt med att berätta om mitt liv, som ju är meningen med denna blogg.
Att jag sedan fått kritik för mina ljudbloggar är en annan sak. Få orkade lyssna, ville ha text. Sådana däringa ljudbloggar kunde jag ju lira in utan tvekan. Men att skriva, det är en annan sak fast då är det långsammare mellan hjärna och fingrar eftersom, eller pga, trots att jag är en jäkel på att skriva maskin.
Jag kan helt enkelt inte vara riktigt ärlig för tillfället, därför känns det som att jag inte kan köra rätt av här, som jag vill, här på min egen jävla blogg.
Men jag återkommer, kanske i morgon, kanske om några dagar, och börjar köra här, rått, fränt, och utan någon som helst feghet. Som jag ska.

Jepp, nu vet ni. Tut!

/Mats

 

4 reaktioner på ”Ligger lite lågt och fegar på bloggen”

 1. Vet du va, vi som läser och lyssnar på din blogg tycker det viktigaste med hela grejen är att du trivs. Inte hur ofta, hur länge, innehållets betydelse, ljud eller inte är relevant. Vi följer dig med dina regler satta, gör hur fan du vill- du bestämmer. Vill du inte så skit i det:) Den dagen du vill så kommer vi tillbaks.

  Inga jävla styrkekramar får du heller, men en iskall på-låtsas-öl och ett ryggdunk genom tangenterna ska du ha!

  Hej från hagen säger Mia

  1. Tack för din input, Mia. Äh, jag kände lite sådär i natt. Och jag är upprörd för att jag inte, av någon jävla anledning, nu kan vara lika klar på min cyberhage som jag borde. Obegripligt egentligen.
   Nåväl, tar en av dina ryggdunkningar nu och stärks.
   Snart revolterar jag mot mig själv och blir råa och vanliga, oblyga mig själv igen. Tut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.