Jag bloggar vidare mitt i natten med musik

Det är musik, men inte ny. En låt jag gjorde förr, (törs inte säga när, men det är tvåsiffrigt). Här är den:

porninthesnow     

Och här hittade jag en bild från när vi i The Blue Pearls lirade i stadsparken, på stora scenen, typ, 2005, men det kan ha varit tidigare. Jag i vitt som lirar bas, och Bela på sologura till höger. Klicka för större bild.

BP-live-stadsparken

Äh, jag kör en låt av som vi körde där också:

pretzel     

Jävlars vad jag bjussar cybern på content. Inte många som gör. De flesta delar bara andras, livrädda för att lägga ut eget. Sådant gör mig trött. Att sedan denna blogg inte är den mest lästa i Örebro eller världen är skit samma, ha-ha.
Jag gör ju inte PR för den. Varför skulle jag? Det är ju bara jag.

Dagen i övrigt. Det regnade. Jag kollade på TV. Kollade till och med fotboll. Försöker ju intressera mig så jag blir som alla andra. Det går… så där…

Åt mat, borstade tänderna, duschade, och efter midnatt drog jag ner och träffade folk jag kände på vanliga stället, och folk som tror att de känner mig (mindre bra).
Sedan cyklade jag hem i regnet. Men än så vill jag inte skriva, men det var en okej kväll.
Jag köpte en hutt för att o-fira att det under lördagen var 100 år sedan gnistan till första världskriget tändes i Sarajevo, som sedan ledde till andra världskriget, som sedan ledde till obegripbara prylar i forna Jugoslavien med flera länder och folk, och vi har inte lärt oss ett skit av historien. Som vanligt. Fy fan säger jag!

Snart är det juli, då blir det sommar. Sådan där jävla sommar då det är varmt på nätterna så man går åt. Man ligger och hatar, kan inte somna mellan sina svettiga lakan. Ja, jag tycker det är skönt nu, fast lite mindre regn bara.
När vi går in i juli har jag avverkat en tredjedel av min exil från Örebro kommun. Någon dag till bara, så tar jag tag i ett och annat, är det tänkt. Den blöta filten är borta. Dags att leverera av egen kraft, utan censur. Tut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.