Bilder, musik, förr, nu, tankar, i min blogg nu

Sitter framför en dator äntligen (en Mac förstås). Jag är lat. Oftast vill jag bara köra via min iPhone. Men det har sina nackdelar. Jag smackar inte ut media som bilder på samma sätt, och det blir inte mycket att läsa. Jag talar då in på audioboo, och det lägger sig här.
Nu kör jag på lite annat.

Hittade t ex den här låten som var inspelat på ett skumt format från 2008. Det är Bagari som spelar in på sin mobil, eller jag som spelar in honom på min mobil när han ringt mig. Har ingen aning, det är ju eoner av tid sedan. Men vilket sväng, några minuter, geni:

Baggo-2008-nov     

Det är ju inte mycket bas, eller ens trummor, det är live, framför en telefon. Vilken kraft. Grabben har det i sig.

Här är han cool, 2002 i maj:

bagari020511

Jag kör vidare. Tror jag lägger in en bild från mitt födelsedagskalas 2000 i maj. Här där jag bor nu. Ja, lite gräsligt med gräset som avskärmar balkongen, men man vill inte att alla ska se vad man har för sig. Nu behöver jag förresten nytt skydd, var fanken köper man sådant?

Hade massa folk här hemma då.
På bilden, från vänster, J, från Gotland som lutar sig fram. Bakom honom Grevinnan Anette som bor i amerikat numera. Längst bort till höger frk och fd eleven Sofia (som i skrivande stund befinner sig i Örebro) och närmast till höger, min fd flickvän Helena, leg sjuksköterska och numera boende i Askersund. Fanken, över 14 år sedan detta, men fortfarande mina vänner.

fyrabalkong

Äh, jag smeker in en bild på mig själv från i förrgår, då jag var ute och cyklade. Plötsligt blev det sol, och så hittade jag en bänk att sitta på där i småbåtshamnen. Det var gött.

bild-2

Tror de flesta bilderna här är klickbara så man får upp dem i större storlek och kan njuta ännu mer av dess genialiteter, he-he.

Tja, vad annars?
Har sunkat hela midsommarhelgen. Fast känner mig på ett ovanligt gott humör ändå. Har egentligen allt jag behöver, utom en fungerande intelligens.

Alltså. Jag måste göra något av ditt och datt. Typ nu. Eller snart.

Kolla, jag filmade till och med mig själv någon minut där i småbåtshamnen i förrgår, med den ”dåliga” kameran, den som är emot mig, så man ser när man kör sig själv i sökaren.
Visst är jag lite rolig där i slutet där jag tuggar mot hon som går bakom?
Nähä, okej…

Äh, okej, får räcka för nu.
Min blogg, lägger ut MIG och mitt. Länk på Twitter, annars offentlig.
Inget hemligt, rätt av bara.
Rocka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.