Hittade bild där Bagari diskar hos mig (1900-tal)

Hittade en bild med Bagari från slutet av 1900-talet, där han med långt vågigt hår gör en ”Justin Bieber” och ser väl ut som en aningslös tjejidol, när han diskar hemma hos mig. Jo, jag känner igen köket, och prylarna där.
baggo-diskar

Träffade för övrigt Baggo i kväll. Vi hade det trevligt.
Sedan då? Ja, webradio gjorde jag, nej, jag åkte inte båge, ja, idioter dras som flugor till mig, osv. Alltså som vanligt.
Det rapporterar jag till dig, bloggen, nu i kväll.
Och, som jag sa på ljudbloggen igår, pyntade jag bloggen för ett år igen. Tjong! Pröjs, stålar.

Baggo ringde nu i skrivande stund, han hade tappat sina nycklar under hemfärden, eller före, eller efter, eller under kvällen, letar. Sådant är inte kul. Men jag liverapporterar detta här nu. Tack och lov har han en kvinna hemma som kan låsa upp åt honom när han kommer hem. Att tappa nycklar är ingen rolig historia.

Annars känner jag mig matt på att blogga för tillfället. Jag värmer lite käk och kollar Netflix och slösar tid med det istället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.