En torsdag då jag livelirade blues vid Svartån mm

Snor rullen som ÖreBror lagt upp och filmat. Från i kväll, efter åtta eller något.
Baggo ringde mig vid tre, vi ska repa, men jag svarade inte då, fick bara ett gäng låtar via eposten som jag hittade precis före Workshopen. Tränade. Ja, och så körde vi. Här är en vi inte tränat på.

Men det är kul att lira. Det är det.

Och som jag svettades. Jösses. Jag kan inte lira bas utan att röra mig och där under platstaket, det var fy fanken.

Här en bild som Timo tog (klickbar om man vill se oss större).
image

Baggo och Björn och jag. Andra kom till sedan, en på sax, en på gura och så Timo på trynorgel. Ja, som det ska vara på jam. Mellan Gamla Teatern och Svartån.

Sedan drog jag hem (det var svårt, jävla marknadsafton då alla ska ut och trängas). Gubbsov i sittandes i soffan, åt en biff. Drog ner till Biskops. Där var raggarkungen Otto, Baggo kom sedan, Ulfvensjö kom och berättade om en bok han skriver. Ja, det var bonanza för folk jag känt och känner genom åren. En bra kväll, en bra dag, fast jag var lite trött, det var jag. Trött och fet.
Nu är jag hemma och lägger ut detta. Lyckades också trycka in stålar (betala) till Loopia för den här bloggen, 999 per år, och för namnet, domänen matsblomgren.nu som gick på lite under 200 spänn. Men det är det värt, för att ha en offentlig dagbok på nätet, som jag inte gör PR för, ha-ha. Hittar man hit, så är man välkommen, men jag boostar den inte. Det som sker, sker. Tut!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.