Kör en video. Åka MC Västerås 2005 (som jag hittade nyss)

Den som letar ska finna. Tejpade fast en DV-kamera på luftburken där utanför Hammarby och satte igång det hela en gång i tiden. Hittade fetfilmen nu i natt. Meckade lite och slängde upp den på tuben. Typ fem och en halv minut video som kanske bara jag gillar att glo på, ha-ha. Men då må det vara så. Det händer inte så mycket, men solen lyser och om man är från Västerås så känner man igen sig, hela vägen till Stora torget.

I övrigt idag. Sov, vaknade. Cykeltur. Fika hos The Bagaris. Cykeltur. Pizza (hämt) och nergång till favvolukusen. Flyttade mig en gång, pga en slags människas bristande förståelse för sin egen hygien (armsvett). Jösses. Det finns folk. Som inte är som jag.

Tralla la.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.