En natt där jag hör fåglarna toksjunga för att fixa fågelbrudar (blogg)

Sov länge under lördagen. Vaknade så småningom. Funderade på vad det var för jävla dag. Till slut hajade jag att det var lördag. Som om det skulle spela någon som helst roll.
Slog på TVn. Det var skridsko, med puck. Svenskarna hade inte mycket att säga till om. Glad att jag inte bryr mig om resultat i sport. Men det fina med sport på TV är att det är längre mellan den infantila dåraktiga idiotreklamen som annars gör mig galen. Därför kollar jag numera sport på TV. TVn är min brasa där mitt emot, och med sport på så så slipper jag fjantarnas visioner om bajs därifrån Tjockholm.

gubos56

Bilden ovan ritade jag 1998.  Nu hittade jag den igen. Ja, så var jag då, och så är jag nu.

Skulle ju egentligen upp till Mats Z:as fest i Brickeberg, men återsomnade på min soffa och vaknade sedan halv elva. Bara ner till affären och köpa mat.
Lagade, åt.
Sedan cykeltur till Biskops. Baggo hade försökt etablera kontakt med mig, men jag funkar ju inte tidsmässigt, så det blev inget.

Export Assistant-1 2

Oj, nu hittade jag den där bilden från förr, som jag la upp ovan. jaja.

Cyklade hem från Biskops. Blev stoppad av fd elever som hejade och var glada. De gick fräna utbildningar nu, byggnadsingenjör och skit. Må det gå bra för dem, kul att de kommer ihåg mig och fortfarande ser glada ut när de ser mig och inte attackerar, ha-ha-ha.
Äh, jag är nöjd med vad jag gjort inom skolvärlden. Fast jag trampade på en massa tår. Oj vad de fick ont, vissa luriga kollegor, rektorer, politiker och tjänstemän.
Alltid lika skumt att svara, när gamla elever frågar:

-Är du kvar på Tullängsskolan?

-Nä, jag blev tvingad att säga upp mig, av tjänstemän, skolminister Björklund, kommunalråd i Örebro och chefer!

De tror inte det är sant. Men det är det.

Skit samma nu är det sommar. Och på tisdag får jag nytt batteri till min båge och kan dra och göra vad jag vill, om jag vill.

Tut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.