En bemärkelsedag som vilken som helst, egentligen

Jepp, det är 21:a maj. Min födelsedag. Lite känns det. Men jag har ju avskaffat att fira med fest och tårta. Dock, siffrorna gör sig påminda och just den här dubbelsiffran får igång mig. Det är nu jag ska ta och ta mig i ”kragen” och börja med det jag borde. Ja, ni vet, cybern. Så tänker man ibland.
Fast. Det började jag med redan igår, och det är ju tur.
Här en 70-talsbild på mig. Platt mage, någon slags sydamerikansk frisyr (man hade inte frisyrer på den tiden, man klippte bara på längden, lugg för att se, längd nedanför öronen för att det skulle se ut så. Det var lätt att vara frisör på den tiden.)
Alltså fatta, detta är en EGOBLOGG, det handlar om mig, nu, då, sedan, gilla eller skippa. Jag lägger ut mig själv här, rätt av.

image

 

Idag vaknade jag och det kliade inte lika mycket som tidigare dagar på kroppen. Undrar om den där jävla medicinen verkligen fixade mitt skit? Nåväl, jag håller ut lite till.
Sedan fick jag tag i Bluespolisen och vid 18.00 så satte vi, eller han då, igång med att smacka på mina raka rör på bågen nere i garaget. Det tog ett par timmar.
Han är duktig på det. Jag är inte duktig alls när det gäller sådant.

Tog så en hojtur. Tänkte tvätta av bågen. Men OK hade stängt. Så jag tog en kortare runda, och NJÖT av ljudet, nu låter den som den ska låta. Tankade i lite färsk bensin på Statoil, full tank. Tror att den mår bättre av det.
Ja, det var fankenmig härligt att åka.

Kom hem. Softade. Drog så till Biskops (oväntat).
Gaggade, hade trevligt. Gick så hem. Eller cyklade då.
Äh. En vanlig dag helt enkelt.

 

2 reaktioner på ”En bemärkelsedag som vilken som helst, egentligen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.