Hittade bild på Lill-Runes (Bagari/ Ulfvensjö/ Lundgren)

Jag plåtade lite PR-bilder där på slutet av 80-talet och början av 90-talet till grabbarna i Lill-Runes (avläggare till Dyng-Runes).
Svartvitt, med äkta kamera med film i sig. De var jävligt bra, grabbarna, som modeller, och mina bilder blev inte dåliga de heller.
Sa åt dem inför sessionen att riktiga artister, de som kommer någonstans, måste se ut som mentala dårar på bilder. Då syns de i mängden.
Hittade den här i arkivet. Ulven hänger som en arg apa, misstänksam, på gallret. Baggo med uppknäppt skjorta kollar något som inte finns i skyn och George ser oroligt beundrande på honom.
En i mitt tycke fantastisk bild. Och de gillade den verkligen själva.
Men.
De hade damer, fästmöer, fruar, flickvänner, eller vad det var. Så några dagar senare så sa de att de inte kunde använda dessa bilder, för deras andra hälfter hade tyckt att ”så där kan man ju inte se ut på bild, förstår ni väl!”
Så mycket karlatag var de i de gossarna då. Ja, så gick det som det gick och bandet lade ner till slut (med svennebilder)…
Berättade detta för Bagari i veckan, han mindes inget av detta. Men det gjorde jag. Inte första bandet som gått åt fanders pga damer som trott sig veta bättre, och mjäkiga snubbar som kuvade lytt, ha-ha.

lillrunesIII

2 reaktioner på ”Hittade bild på Lill-Runes (Bagari/ Ulfvensjö/ Lundgren)”

    1. Jag jobbar bara med de bäst. Alla kategorier. Din bild är dock från 70-talet på en artist som verkade inom ett helt annat område.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.