Annonser från 70-talet äger fett med najs

Jaja, jag håller fortfarande på med min godispåse (extern hårdisk som avslöjar hemligheter nästan 20 år tillbaka i tiden).
Nu i natt hittade jag de här två annonserna. Fantastiskt.
Om den första så vill jag säga som så här, att när jag under tidigt 70-tal såg dessa otaliga massage-annonser i damtidningar (som morsan köpte och jag bläddrade i för seriernas skull), typ Året Runt, Allers, Svensk Damtidning och allt vad de hette så undrade jag mycket om hur jävla stela kvinnor kunde bli i nacken. På riktigt.
Men, jösses. Andra tider. Alla visste vad det var, utom jag som var för ung för att fatta, he-he.

Sedan den andra annonsen här i bilden nedan. Gudomligt vackert. Oj, vad alla måste vilja ha en sådan, som jamar så fort man går förbi, ha-ha-ha-ha-ha-ha! Ok, jag bjussar på bilden, till alla som hittat hit till min blogg. Och, kanske lägger jag ut den på fejan också, men först här.

massageapparat

2 reaktioner på ”Annonser från 70-talet äger fett med najs”

  1. Den där massageapparaten, som ska vara till nacken….jag undrade ett tag över varför de flesta visade den, som här, i kontakt med ansiktet.

    Dessutom såg jag aldrig någon använda den IRL. Jag har dock hittat liknande i närheten av sängar när jag, låt oss säga, städat.

    Kattskulpturen borde vara perfekt att ha som en varning, så att man hinner klättra ut på baksidan och köpa Gevalia, eller nått.

    Gamla minnen….vissa som man borde bränna bort med laser, men i alla fall. 🙂

    1. Tack för din kommentar, Helena. Och, jag vet, det är obegripliga grejer, som vi inte ska tänka på för mycket, det var då, ha-ha. Andra tider, annan reklam.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.