Hittar video på morsan från 2001, Ingela samma år, bara wow!

Har ju fått liv i en gammal hårddisk. På den ligger hela mitt tidigare digitala liv. Det är helt fantastiskt. Jag har kopplat den till en jättegammal Mac-dator (som fixar kontakten/uttaget) och så går det via trådlösa nätverket till min nya maskin, med väldigt mycket minne, för att sedan lagras i Time Capsule, men det är en annan story.

När jag nu för över de där miljontals prylarna jag trodde var borta för alltid så stöter jag på filmer som dessa. Nu lägger jag ut de här två, för jag tycker de hör ihop. Det är maj 2001 med morsan, utanför Kungsör, den där åsen som går mot Köping och morsan säger en massa vettiga grejer om världen och människor, och så är det Klippanparkeringen i Västerås några veckor senare då Ingela pratar i telefon med morsan. Det är korta tidssvep.

Ingela fick mig till New York, morsan gjorde mig till den jag är (okej, delvis, lite ansvar har jag ju själv).
Så, några minuter video som jag laddat till tuben och lägger in här på ”my hood-websida” tycker jag passar bra. Speciellt som det snart är ganska precis fem år sedan morsan försvann. Vi hade kul ihop, och ibland förstås lite gräl, men mest förstod vi varandra.
Kvaliteten är ju det som bjöds för 13-14 år sedan när man digitaliserade video (inklusive motorljudet på kameran). Men det funkar.

Och så Ingela (Jag kallade mig Baronen på webben förr, därför står det så i början på rullen):

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.