En dag med tre delar allt

Först idag skulle jag sitta och titta i tre timmar när 16-åringar räknade matteekvationer med hjälp av två mattelärare. Jag är schemalagd så av min rektor. Anledning, nytta, nödvändighet, okänd för mig som bara lyder.

Sedan körde jag Workshop på NBV. Fyra ungdomar kom och började lära sig grejer de inte längre får lära sig i Björklunds och Örebro kommuns gymnasium. Smart där. Vi ska köra en cirkel med början nästa vecka. De gillar sociala medier och det där jag kan.

Sedan kom Håkan. Han är nog bortåt 70 bast. En riktig lirare. Musiker. Blev glad åt att se honom igen. Har inte sett honom sedan i våras. Vi löste lite dataproblem han hade med sin Mac och Fejan.
Han kör ett jazzband, komponerar, spelar in jävligt bra musik (han är med och kör en intervju med mig på https://jordradion.se en fredag framöver.)

Det är han med skägget, som lirar trumpet längst till höger här i tubeklippet nedan, från 1981, med 70-talets störste tyske populärmusiker James Last. Det var sånt jag inte diggade i progg-eran. Men nu tycker jag det är gigantiskt stort att ha lärt känna en som lirat med James Last i typ 20 år.

Så sprang jag hem och hämtade cykeln och tog mig till Clarion, hade fyra minuter på mig där i mellan, där min polare Bagari hade skivsläpp med sitt nya band Bagari & Hayes Project.
ALLA var där. Det var fullproppat. De lirade kanon.
Jag var avdelad att filma. Gjorde det (kommer upp här sedan).
Här en bild på lite avstånd. De syns där mitt i mellan. Och, ja, jag var närmare när jag filmade.

20131011-025320.jpg

Ja. Typ så. Sedan hem. Åt. Sedan Biskopen. Vänner, bandet, personal. Sedan hem. Är hemma nu. Rackarns dag,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.