Lördag i augusti

Lägger upp två bilder från sena kvällen här direkt.

20130818-033418.jpg

20130818-033429.jpg
Överst Ulven med böna och någon längst bak jag inte känner. Sedan frk Fia från Tjockholm som bevistade staden.
Det är taget på Biskops. En trevlig kväll, där jag också träffade på Mädäläjnä och ännu mer folk. En riktigt social lördag med mycket garv och snack.

I övrigt idag så städade jag halva badrummet, välte badkaret, rensade avloppet, sabbade badkaret, fixade det mot alla odds (jag är inget fixargeni).

Tog en hojtur på bågen (MCn) på några timmar. Köpte en macka i en mack-affär. Inte mycket till mat, men den var god.
Kollade nya TVn som är som en ny dimension för mig. HD är ju sjukt bra. Och jag som suttit med tjock-TV i alla år ”eftersom man köper ny TV när den gamla går sönder”.
Massa filmer är nu en helt ny upplevelse. Sjukt bra kvalitet på bilden, en Andersson-TV (som också fått tokbra recensioner på nätet).

Ja, äh, och nu är det mitt i natten och jag skriver från mitt Apple-blåtandstangentbord till iPhonen, och det funkar bara SÅÅÅÅÅ jävla bra.

Just det.
I fredags eftermiddag började jag utbilda ett arbetslag på Teknikprogrammet i Mac. Nu när jag är avknoppad så behövs mina Mac-kunskaper, då alla lärare, alla elever, får varsin Mac-dator. Så kan det gå.

Lärarna var mycket glada över att få min kunskap serverad, de vill ha mer, och inte bara de, andra grupper, andra delar på skolan, och så eleverna.
Jag får alltså lära ut det jag är bra på, plötsligt. Otroligt, med min historia av att ha kämpat för att få jobba med Mac och ibland blivit avskedshotad för jag vurmat för ”fel” operativsystem/datortyp.
Det jävliga är bara att min upplärning väl bara är tillfällig. Och, att jag inte har någon Mac själv, som ALLA andra fått. Suck.

Rock! Tut!

En reaktion på ”Lördag i augusti”

  1. Helevete! Glöm inte att ha bajsat innan och böja dig ordentligt framåt.

    Även om det antagligen är tillfälligt så är det uppenbart att det finns ett behov av dina kunskaper, utrymme för tjänst med andra ord. Med tanke på att du framöver ska söka andra jobb så är det bättre att du har 35% tjänst som Mac/IT-pedagog än att i ditt CV förklara ett par-tre års 100% omställning och vad det inneburit. Sorgligt att du är med i samma skitfack som dock representerar mig aning bättre..

    Själv funderar jag stenhårt att skicka inkassokrav till den rektor som sabbat min framtida löneutveckling.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.