Hade missat denna Hendrix-låt. BÄSTASTE!

Slökollar på tuben. Så hittar jag den här, där ljudet är inspelat från ett tidigare tillfälle, och filmen visar på samma låt som spelas och någon har lagt ihop det hela, funkar okej. Spelar noll roll ändå, för musiken är så bra. Hörlurar på, eller skit i grannarna, vilket JÄVLA ÖS!!!!! Pumpa upp volymen och försök vara still.
Tre grabbar åstadkommer ös på riktigt här 69/70. Sväng! Drag!
Jag la ut det på Fejan också, var tvungen, man måste dela med sig av det som är bra, det är det fanimej lag på. Buddy Miles på trumma och sång, Billy Cox på bas och Jimi på gura så klart. (Fast allt kan ju vara en bluff också, vad vet jag, nätet kan skarva).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.