Kokade potatis i mikron idag

Till det, fiskbullar i hummersås, (tillsätt mjölk och grädde samt lite kaviar). Gudomligt gott allt fixat i kärnreaktorn. Ja, jag kollade på nätet om hur man gjorde med potatisen och det var inget konstigt.
Vad jag förstår så är det både energisnålare och bättre att laga i mikro än på spis. Så jag kör fullt ut, ha-ha. Glöm strålning. Glöm att vitaminer förstörs. Det där är bara skitsnack. Det här är grejen, snabbare, bättre. Ja, det blev gott. Nytänk. Vi är fanimej i rymdåldern, bara att köra på, ha-ha.
Sedan dristade jag mig till lokal och umgicks med vänner. Det var trevligt.
Nu lyssnar jag på Lille Stevie Wonder, hans tidiga låtar. Överjävligt bra. Äh, jag lägger ut en här då, bara musik, men från den kanske bästa plattan (kan inte sluta dansa i stolen jag sitter i nu när jag skriver, arghhhh, ha-ha!):

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.