Äh, borde åka hem…

Men jag pallar inte. Snor en dag till här på Öland, Böda.

Min vän sedan 16-årsåldern, Häcken/Henke/Greven (samma kille) tycker det är ok att stanna. Lite till, så jag tar nog en dag extra. Vafanken, jag kan ju göra som jag vill!!


Fick spel och tog självporträtt i kväll, med Biskopsmössa och solglasögon. Jag smackar ut dem, flera.


En till, minst. Fånighet är en dygd.


Ja, vafa…


En till.


Lyssnar på Pink Floyd nu igen. Har inmundigat folkbira, Gotlands Bittar, fin och sämre whiskey. Snart går jag på rosévinet, det sista som finns kvar. Alla sover. Jag sitter i köket och njuter av att vara ledig, göra som jag vill, njuta, NJUTA!


En bil åker förbi. I 110, det är 50. Jag garvar.

Eftersom jag fått veta att Löfven skulle till Böda tog jag bågen till campingen där han höll tal. Plåtade ett par kort, tröttnade, åkte hemåt.


Jag kände mig lite ledsen. Mest för att så många svenskar verkar vara idioter numera. Jag har inget emot Löfven, fast jag skulle kunna tänka mig att korrigera politiken lite mer åt mitt håll (jävla medelklass).

Socialdemokraterna, en förlängning, den politiska, parlamentariska delen av den fackliga rörelsen har så jävla mycket emot sig.

Visst, man fixade kollektivavtal, pensioner, 5 veckors semester och massa annat vi nu tar för givet. Men det har många glömt nu. Eller aldrig lärt sig. Fanken, demokratins uppkomst i Sverige var ju tack vare socialdemokrater, liberaler och bondeförbundare. Som slogs för detta.

Men nu kör tankesmedjor och borglighet, borgliga medier vänstern i sank. Och det är en sak. Partier och ideologier ska kämpa mot varandra. Väljarna ska sedan välja det de tycker är bäst. Men borgarintressets slakt av socialdemokratin gör sig själva en björntjänst.

De obildade, de okunniga, en slags arbetarklass, de går på nidpratet, dissar vänstern för dessa propagandamaskiners skicklighet. Men de går inte till de borgerliga, de hoppar över dem. De går till kloakhögern, och det skrämmer.

Så vässa er för fan, demokrater, brackor eller vänster, VÄSSA ER FÖR FAN!!!Jag har ett par fina MC-filmer jag plåtade med iPhonen på hjälmen här. Ska lägga upp dem sedan, om någon vecka. Ville bara säga det.

Ok, cybern. Natti-natti för nu,

/Baron von B

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.