Sitter på övervåningen

Är på Öland, har äntligen semester. Kommer att tänka på min blogg. Det är natt men jag vill skriva lite ändå.


Henko bor här på Böda. En av mina äldsta polare (han fyller idag så vi är lika gamla nu, vi har känt varann sedan 70-talet).

Bilden ovan är från i förrgår. Vilken jävla skitrestaurang, men jag betalade tyst.

Vi fick vänta 45 minuter innan käk kom in. Min grillade pryl var stekt dagar tidigare. Den söta potatisen kom utan några bestick att ta den med. Jag lassade på med fingrarna (på tallriken). Hårt så det skulle synas och höras.

Köttet var trådigt, ingen kommunikation från kyparna. Detta ska vara ett bättre ställe. 300 spänn för mat med vatten. Dra åt helvete!! Lurad igen.


Vi drog till korvkiosken i Byxelkrok, 100 meter bort. Där tog det bara 20 minuter -utan någon kö – att få två korvar i bröd, så vi blev mätta. Och, jo, jag berättade om skräpstället. Så de sprider det vidare.


Annars?

Annat är det bra. Lite taskigt väder men jag har ju semester! Vi lirar massa musik, folk kommer på besök, jag tar hojturer, Henkes jävla ormbettsben blir bättre.

Ja, jag vattnar i trädgården och är hushållerska, det är kul, avkopplande. Jösses vad jag jobbat senaste året – på veckan precis ett år-  kan inte klaga. Jag varvar ner, drar bira och whiskey på kvällarna. Har introducerat Family Guy för Hank, så nu garvar vi oss blåa på senkvällarna.


Jag filmade lite slow motion också. Svalor. Jävlars vad snabba de är.

Köpte ägg idag. Man betalade själv. I en hink, haha. Hank vet ställena.


Och Elenor kom och visade en ekoxe. Vilket jävla liv. Lever som larv i fem år. Kläcks, flyger i 45 grader och letar hona, parar sig i midsommarhelgen och dör sedan. Den här hade gjort sitt, men levde.

Alltså behöver verkligen denna semester. Ett par bilder till:


Äh, natti natti nu. (Gillar WordPress nya uppladdare.

PS: Vilken jäkla bra upplösning det är på bilderna, klicka och förstora bara.

/Baron von Mats

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.