Hittade video på morsan, 56 sekunder, från 2001

Så jag smackar upp den här. Tänkte först Fejan, men, nä, jag kör den här så länge. Det här är mitt hem på nätet, fast jag inte PR:ar denna sida på typ Fejan. Dock går inlägg här ut på Twitter, där mer klokhet finns.

Det är därför jag är som jag är. Jag fick en demokratisk uppfostran och en respekt för alla slags människor (utom idioter).

Hon hängde med i åtta år till. Det är över sex år sedan hon försvann.
Men, jag saknar henne stort fortfarande. Hon var fränare än jag.

/Mats

2 reaktioner på ”Hittade video på morsan, 56 sekunder, från 2001”

  1. Tuff, krass och kärleksfull morsa, cool och varm som f-n! Jag hoppas du fattar att du bör vara stolt över att ha haft en sådan morsa. Det är inte alla som har kan minnas sin morsa så positivt. Minns henne med ett kvastskaft i ryggen. Rättning i ryggen, kamrat! Hämta styrka ur minnena och ge till andra det hon gav dig. Tut, som vi säger här. Jag hade gillat henne.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.