Klippte en 4:a-minuters video som jag hittade när jag flög och så där

Ni vet, jag botaniserar. Lägger antagligen ut den här på fejan också, för att alltid retar det någon.
Hittade några klipp från min tripp 2001 till New York, alltså själva flygresan. Jag var skiträdd för att flyga (som vanligt) och bredvid mig på trippen hade jag en kvinna som skulle hälsa på sin dotter där i staterna och som var lika skraj som jag, ha-ha.
Nåväl, inte ens fyra minuter ligger den här på  (jag har klippt hårt nu i kväll). Det är några veckor där innan höghusen rasade på södra Manhattan och allt blev rätt svårt i världen.

Men, vafanken? Jag har väl rätt att vara lite nostalgisk. Det var jävligt fränt på Manhattan, och mina vänner Anneli och Ingela gjorde trippen kanon. Men allt annat är en annan historia. Nu la jag upp den på tuben. Så se mig, 14 år yngre, hula-hula-killen, Da Big Boy in Da Town, eller klicka iväg er någon annanstans.
Ibland behöver man påminna sig om allt fränt man gjort, som typ nu, när det behövs, så man inte tar åt sig av vardagens bajs. Tjo!

/Mats

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.