Ljudblogg: är arg och upprörd men på!

Efter min ljudblogg ovan via iPhone så boostar jag och sätter mig vid min datorapparat och laddar upp den här minut-prylen, där man hör hur det kan låta här på dagarna:

Borrljud-141031     

2 reaktioner på ”Ljudblogg: är arg och upprörd men på!”

  1. Oh! Sons! Borde jag se den serien. Har inte riktigt orkat. Men hemma sjuk idag. Blev hemskickad av läkaren igår med antibiotika och tänkte faktiskt ”men skönt. Jag vilar och gör sköna saker idag”. Kommer hem och utanför står nåt jävla landslag i avloppsbygge på min gata. Say no more. Du hajjar. Var fan är karman!?!

  2. Haj!
    Här kommer lite respons 🙂 Det är intressant att lyssna på bloggen, och försöker lyssna på varje ”avsnitt”. Håller mig uppdaterad med nya avsnitt genom Tumblr.

    Tjong!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.