En torsdag-fredagsrapport (blogg)

Körde vårens sista Workshop under torsdagskvällen. Ni vet det där stället man kan komma på och lära sig allt man behöver veta om ”molnet”, twitter, fejan, bloggar, och sin Mac, iPhone eller iPad. Där. Gratis. Komma när man vill, gå när man vill. Den workshoppen.

Fick ett härligt ”napp” igen. Jag gillar de här bäst. När någon vuxen kommer och är ängslig, har en fin ny bärbar Mac men fattar noll hur saker och ting fungerar efter att ha blivit smackad med PC i hela yrkeslivet.
När jag sedan visar, uppdaterar, förklarar och det spända ansiktsuttrycket övergår i ett leende, ett mys. Då är det njutning för mig.

Jag gillar att visa folk, ung som gammal hur saker och ting fungerar. Och när jag får göra det, så känns det finemangt.

Ur detta idag kom det också andra bra grejer, men det får vi se senare. Det är ju så att vad jag kan, det behöver många. Jag håller tummarna.
Körde en halvtimma över tiden, min elev behövde extra hjälp där.

Sedan drog jag hem (via ICA).
Köpte ABBAS fiskbullar i hummersås. Lagade till det hemma, med potatis. Men det luktade URBAN!!!! Det var något fel på skiten . Har aldrig hänt förut.
Så jag åt inte, fast jag var så jävla hungrig. Jag hällde tallriken i durkslaget, plockade bort fiskbullarna, sköljde potatisen hårt med vatten i diskhon, satte in en bit torsk i ”bull-TVn” och åt det tillsammans istället. Jag räddade mig själv. En fy fan-måltid blev en god sådan i alla fall. Tack och lov för lukt och smaksinne. Annars hade det väl varit kört. VILKEN  JÄVLA VIDRIG DOFT DET VAR PÅ FISKBULLARNA!!!!

Kollade så fotboll. Äntligen en sport som gick på SVT, och i HD. Jag skiter väl i fotboll, men det är underbart att slippa mongålojd reklam gjord av curlade 23-åringar. Därför fick det gå (jag betalar licens). Och, det ska jag erkänna, att se detta live, i skärpa, med min nya TV var kanon. Äntligen kunde man se pucken, eller bollen, och siffrorna på tröjor och grässtrån, och alla filmningar och allt fusk. Kanon.

Så, tog jag min tur ner till Biskops igen, som så ofta. Behöver käfta med polare. Nej, jag vill inte umgås med bongos, som också finns. Klarade mig från det i kväll.
En av bartenderkvinnorna hade bajsbrunt nagellack.

-Får jag plåta?

-Visst!

Och så plåtade jag. Brunt? Kom igen nu, va??? Ha-ha!

image

 

Och så stängde de och jag ville inte dra till obskyrare krogar, så jag jag cyklade hem, där jag skriver det här. Och undrar över sakers tillstånd. Undrar bland annat över när jag får mitt nya körkort. Borde jag få att hämta ut på ICA i morgon. Det är en ny värld.

Så.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.