Lite rapport om dagen hittills inkl 2 bilder

Tidig eftermiddag cyklade jag till utkanten av stan i bitande värme (heter det så?)
Skulle fixa nytt körkort. Det gamla går ut snart. Möttes av trevlig kvinna i en reception när jag ringt på en klocka. Blev anvisad fotoautomatrobot. Huga. Skrev in personnummer och körde igång. Bzzz-bruum-blipp! Den åkte upp i ögonhöjd och plåtade när man inte var beredd. Gjorde tre omfotningar innan det blev en bild där jag inte blundar. Sedan skulle jag skriva namnteckning digitalt, i fel vinkel. Blev gigantiskt fult, men det sket jag i.
Blev godkänd av damen. Men det gick inte att betala där, fick telefonnummer och ringde och fick bankgiro och clearingnummer. Jösses vad ålderdomligt.

20140609-220113-79273858.jpg

På kvällen åkte jag en sju mil med bågen. Hamnade i Katrinelund där servitris-Kajsa bjöd på gott kaffe och kaka. Succé!
Sedan tog jag omväg hem.

20140609-220301-79381075.jpg

Och nu är klockan 22.00. Laddar för ett Biskopsbesök.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.