Bloggeri-bloggera, nu natt mot fredag

Vad om denna dag, kära blogg?
Jag fick arslet ur vagnen och satte på mig mina 999-kronorspjuk som han i affären sa var bra grejer om man skulle börja gå. Det skulle till och med funka att jogga lite i dem. Så gick jag.
Hamnade i Wadköping. Där satt Bela och fikade med folk. Han kom över och vi gaggade lite prylar innan jag kom på att jag ju hade Workshop. Bara att ta cykeln (som jag går med, när jag går) och köra snabbt som tusan till NBV och göra mitt. Kom dit fyra minuter innan.

Abdi var där i dag. Rätt kul. Gammal elev till mig, nu över 30. Vi körde igång webradioprylar och wordpressblogg, han gillade det hårt.
Och så var frk Wester där. Vi jobbade vidare med hennes blogg för musik (också den wordpressbaserad, men på egen server).
Det var en mycket kul torsdagsvända (läs: när jag får igång både folk och mig, lär ut och lär mig själv lite nya saker).

Sedan köpte jag potatis. Gjorde äkta potatismos med grädde och smör och hela rubbet. Åt torsk till detta. Magnifikt.

När det blev dags cyklade jag ner till det ställe jag hålls på kvällar, mitt vardagsrum. Då jag inte har familj så anser jag mig ha rätt att gå på lokal och umgås med vänner utan att någon alls ska kunna ha några synpunkter på detta. Har jag inte det? Jo, det har jag.

Och nu är jag hemma. Tjo!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.