Tisdag, natt mot onsdag, utan steroider mm

Okej. Så här.
Jag ska beskriva vad jag gjorde idag, i detta ämne. Hajar du inte som läser detta just nu vad jag snackar om, så är det bara att scrolla neråt, tre-två-en dag av inlägg, så hajar du vad allt handlar om. Som ett tips bara.

För att få lite action så lägger jag ut den här bilden av herr de Geer, Tårtans skapare, konstnär, och en lirare som på sin tid (60-70-tal) ville skapa lite känsla av upprördhet, he-he. (Tror det är en litografi, och att en sådan, äkta, såldes för en massa spänn för ett tag sedan på Bukowskis (kolla denna länk), men skit samma, den är snygg, och provokativ, funkar här). Och, ja, jag tycker den är snygg och håller nog med också, än i dag. Nationalism är ruggiga grejer. Och, jag är vilsen och arg.

6962508_fullsize

 

Fick kontakt med sjukvården idag igen, ville ha bokslut. Pratade i telefon med en som vanligt stressad svenne-sjuksköterska. Det fanns ingen tid att förstå mig, förklara för mig, som vanligt. Precis som det inte fanns tid när jag tvingade mig till vård för en vecka sedan.
Jag ville berätta om hur jag upplevt det här med att ta de här kemikalierna som nu var slut. Så det gjorde jag. Att massa grejer blivit bättre, som jag inte trott skulle bli bättre, osv.
Men den stora frågan var denna, vad jag ville veta: NU NÄR JAG ÄTIT SLUT PÅ STEROIDERNA,  KOMMER KROPPEN ATT FORTSÄTTA MÅ SÅ HÄR JÄVLA FINT ELLER GÅR JAG TILLBAKA OCH BLIR FY FAN IGEN?

Naturligtvis visste hon inte. Jag berättade om de goa effekter jag fått, och det var ju bra, tyckte hon. Sedan började hon gagga om att det ju snart är semester och svårt att få tag i läkare och ….
Det enda jag ville/vill är att ha någon att prata med, som kan de här grejerna, som kan berätta vad jag har att vänta. Är allt fixat nu? Eller vad händer när jag inte äter gifterna längre, som känns så bra för mig? Och, ingen vet ju vad det var jag drabbats av.

Jag fick ”plåster”, som fungerade, men fanimej ingen förklaring till de där jävla utslagen, alltså det jag åt i veckan.
Jag var själv igen. Det var jag och hela jävla världen (håller mer och mer med om bilden ovan, KUKEN!!!)

Hjälpte en flicka som heter Kristin med WordPress på NBV, MacSalen, där i A-huset.
Gick och handlade efteråt när det var slut. Kände mig helt matt. Var inte alls så pigg som jag varit de senaste dagarna. Var det abstinens? Eller var jag tillbaka i mitt kassa läge innan Kortison/Steroid-behandlingen?
Fanken, FANKEN!!!! Vem ska man fråga, vem vet?

Så. Det är på detta vis jag känner mig nu. Hur blir det i morgon? Och vad är det för jävla sjukvård vi har? Man kommer inte fram på telefon, och man kan inte gå dit. Man måste vara jävla på för att få kontakt, via bakvägar, i övrigt är man sig själv, endast. Naturligtvis ingen personlig kontakt med någon som kan prylen.

Och, ja, jag är skraj för att jag inte ska fortsätta må så bra som jag gjort till och med måndagen. För idag var jag inte på topp, om man säger så.
Nu vet ni, ni som läser min blogg.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.