Min insamling till ryttarstaty för tio år sedan

Kanske är det otroligt att man ändå jobbade nästan 20 år i Örebro kommun, vad vet jag? Men, ha-ha, jag gillar när jag hittar små dokument som bevisar mitt motstånd mot just motståndet mot allt modernt som jag, och andra, ville införa inom skolan.
Just den här bilden, man kan klicka den så det går att läsa, vet jag inte om jag satte upp eller skickade, men jag gjorde den i alla fall, med gymnasiechefens huvud på statyn och allt. Så, kalla mig inte feg. Och, det bästa är, att jag håller med mig själv, även nu.
Det var då det, utifrån mitt perspektiv på verkligheten. Allt motstånd jag/vi hade mot förändringar till nutid inom skolvärlden.
Och, naturligtvis så vände jag på steken, för vem kan straffa en som hyllar, he-he.

ryttarstaty-web

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.