Hittar bilder och dånar

Var ska då dessa bilder visas? Visst, vore lätt att smeka ut dem på fejan, svennefejan. Men nej. Jag lägger ut dem här i min blogg, där de hör hemma.
Nu kör jag den här bilden.
Kommer ihåg att jag åkte tunnelbana i New York till WTC, längst ner på Manhattan. Rulltrappor upp, och så var man nere i foajén på ena skrapan. Gick tillbaka uppåt, det var en galleria med affärer där, för jag såg en telefonhytt (detta är 2001). Ringde min polare Kalix som var i Örebro, gaggade lite därifrån.
Sedan gick jag ut och såg hur jävla höga de här byggnaderna var och så plåtade jag toppen där nerifrån innan jag gick hem till hon jag skulle hälsa på, Ingela som bodde bredvid.
Det här var i slutet av augusti. Ett par veckor senare så rasade de och allt blev fruktansvärt. En annan historia. Men jag hittade den här bilden nu. Så ut med den.
(Stor bild med bättre upplösning om man klickar på den).

hoghusfrannedanJa, det är jag som plåtat bilden ovan, med min kamera. Klicka större.

4 reaktioner på ”Hittar bilder och dånar”

  1. Vad använder du för plugin till bilder? När jag klickar på bilden så måste jag backa mig tillbaka med läsarens piltangenter.

    1. Japp. Ingen plug in. Däremot så kan man klicka både en och två gånger för att se bilden i stor storlek. Det kommer på en ny sida, det är så detta tema funkar. När man är klar får man backa. Alltså inte i nytt fönster.

  2. Men coolt ögonblick. Både att varit så nära inpå en historisk plats och stund. Kommer btw ihåg när du ringde från telefonautomaten. Stort. En annan gång hade du bestämt tid och stod vid en publik webbkamera och vinkade. Själv satt jag i norrland och kollade via 55k-modem. Vi trodde i vart fall att det var dig vi såg…

    1. Jodu, jag kommer ihåg allt. Kul att du minns mitt telefonsamtal. Och det var nog året före, 2000 som du tog skärmbilder på mig uppe vid Times Square som hade webkamera. Hoppas jag hittar de bilderna, för det var jag, och ingen annan, ha-ha.
      Så supermeta. Jag skriver till dig att vänta en halvtimma och så springer jag upp till webkameran där, och du plåtar och skickar bilderna till mig, som jag lägger ut på mig blogg. Mums!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.