Hände en del idag-blogg

Efter det stora regnet drog jag med min cykel till Naturens Hus. Jag cyklade så fort jag kunde, och blev svettig, så pass, att jag undrade varför jag inte lät mig bli blöt av regnet. Jag kunde inte vinna.
Där lirade Baggo och Randi. Och mycket folk som jag kände från förr var där.

20130815-020744.jpg

Gaggade med en massa. Folk jag känt från 80-talet och framåt. Köpte nån bira. Så var det slut, redan klockan åtta. Undrar varför så tidigt? Är alla så gamla?

Såg så tre personer som gick hemåt innan det var slut. Tyckte jag kände igen dem, lurade ett tag, sedan kom jag på det. Det var ju den där jugoslaviska familjen som hade Tybblepizzan när vi pluggade. Den enda krogen/pizzan som fanns därute. Och ja, där satt vi, när vi hade stålar.
De skrattade och hade trevligt när de gick, och jag plåtade genom fönstret. Kom ihåg när hon mamman, hon i mitten, var servitris under sena 80-talet. Man fick en enorm utskällning om man inte åt upp sin pizza. Hon tog det som en personlig förolämpning, ha-ha-ha. Det hjälpte inte att be om ursäkt och säga att man var mätt, hon hatade en om man inte åt upp det man betalat för. Jag måste bara gilla en sådan kvinna.
Kul att hon levde fortfarande, och tydligen garvade med sina barn, pizzabagaren och den yngre servitrisen (som nu också blivit väldigt mycket äldre).

20130815-021321.jpg

Klarade regnet på hemvägen. Tog en bir på Biskops som vätskekontroll. Klockan var inte ens nio.
Tog mig hem. Lagade till en omelett med grönsaker. Kollade TV.

Drog ner och träffade/gaggade med lite folk. På vanliga stället.
Här en bild från Svartån upp mot Hamnplan från min cykeltur.
I övrigt, keep cool! Tut!

20130815-021607.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.