Testade videosynk med Bagari idag

Vi ska göra musikvideo.
Bagari och hans polare har spelat in en CD och vill att jag filmar och klipper fyra låtar som sedan ska ut på nätet. Så vi testade under fredagen. Man måste kolla hur saker och ting funkar innan man kör skarpt.
Det här är en testfilm, filmat från min iPhone.
Baggo sjunger till CDn och prylen var att lösa synken från just CDn till redigeringsprogrammet. Något vi naturligtvis klarade i Maccen sedan. Vi avskrev ett gäng idéer och kom fram till hur vi ska göra.
Snart spelar vi in skarpt, med hela bandet.
Alltså, från min ajfån enbart, detta, lägger ut för det är bra ändå:

2 reaktioner på ”Testade videosynk med Bagari idag”

  1. Tommy Bagari är grym! Vad gör han här? Varför är inte han i Los Angeles och gör musik och lirar på clubar? Han är helt enkelt grym. Minns Görans W 50-års fest (40?), länge sen var det i alla fall. När kommer det en film från NBV Macstudion när läraren blåser på med ett basriff i kvadrat? Vill höra/se dig leka.

    1. Jodå, Baggo är rätta vinkeln. Han är inte i LA för att jag slutade som hans manager. Så kan det gå.
      Bassolo? Basgångar från ”furr” i så fall, haha.
      Och tack för respons.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.