5 reaktioner på ”Stefan är nostalgisk”

  1. Här visar det sig att vissa stänger av sina sociala medier på sommaren. Vilket i detta fall gör att det inte går att visa det levande Tweetet, men ändå länk till det som skulle visas, fast fulare.
    Fattar inte hur man ”tar semester” från webben? Obegripligt.

  2. Det är inte förrän jag stängde av twitter och fejan jag inser hur själen vilar. Nu till något viktigt, hur kan man köpa en så liten platt-TV som går in i baksätet på en SAAB? En TV ska levereras med lastbil!

    1. 42 tum blev det, funkar i Saab. Gigantisk för mig. Men jag har ett helvete med att ställa in kanalerna. Ger upp snart. Bara etta, tvåan och fyran går in. De andra är krypterade. Fattar noll. Skit. Fick in de andra men kvaliteten sög. Gaaaaa….

  3. det låter som du bara fått in de analoga. Sök de andra genom digitalboxen. Är det bara antennkabeln som är ansluten? Det borde finnas en digitalbox emellan och de borde gå att växla mellan analog och digital via fjärrkontrollen på TV:n.

    1. Tack för råd, jag har toktestat. Ska kolla mer i morgon. Nu njuter jag bara att kolla Netflix i finemangkvalité via Airport Express – min iPhone – Apple-TV – nya platt-TVn. Funkar ju kalas, haha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.