Wikipedia, here I come!!!

Jag måste ta tillbaka mitt namn. Skådisen som är min namne har till och med en Wikipedia-sida som är tillägnad honom. Han finns på bilder under eget (mitt namn). Jag måste göra en egen Wikipedia. Mäktar nog inte att göra den i kväll, men det ingår i planeringen. ”Det finns bara en av oss och det är jag”, som någon sjöng förr.
Jag är äldre än den i och för sig begåvade skådespelargossen, men som äldre var jag först. Det här måste jag ta tag i.
Att det sedan finns både matsblomgren.se och matsblomgren.com och allt det där är rent bedrövligt, men beror mest på min lathet. Borde ha registrerat domäner tidigare. Nåväl, nu har jag ju i alla fall matsblomgren.nu. DEN ÄR MIN!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.