Julklappsbyte vid bardisken

Jag och två andra vinddrivna rackare hade kvällens garv när vi körde julklappsbyte med tärning under kvällen. Alla vann. Jag fick fickkniv och två sugiga DVD-filmer (misstänkta bögporrfilmer, svärd och långt hår och bara överkroppar på snubbar på omslaget, dock inget problem, har ingen DVD-spelare).

Freddan fick en ficklampa och en te-sil (som jag köpt på ICA) och den tredje killen, som jag inte känner, 3D-glasögon. Underbart. Hoppas fler hänger på nästa år. Köpregel: Max 100 spänn, delat på två presenter, en billigare och en dyrare.

Sedan lirade vi tärning om dem i fem minuter. Enda regeln var att alla måste ha minst en julklapp kvar.

Sedan vi garvat blev vi såsiga. Biskops stängde och jag gick hem. En god Jul. Alldeles lagom.

God Jul, Cybern!


Det är killen jag inte känner på bilden, hehe.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.