La ut den här kortpodden igår och nu igen

Jag glömmer min blogg. Testade natten till onsdagen att göra lite gagg, gjorde det, och så här som ovan blev det. Finns ju även via länk ovan till höger ”Korta Poddar”.

Jag är i ett förvirrat stadium av livet just nu. Gungfly under fötterna. Det var inte oväntat. Dock, jag ska klättra upp igen. Är planen. Vi får se hur det går. Har legat lågt med läget här i cybern, men så är det. När jag inte har energi och kraft och happy-time så tystnar jag.
Ska klippa mig och ordna ett jobb.
Träffade faktiskt Lasse Strömstedt en gång på Royal här i Örebro. Kan ha varit 80- eller 90-talet. Den gamle kåkfararen, som nu var etablerad författare och även skådespelare, var mycket trevlig. Det var han som var mack-killen i den usla rullen G och som gav just det rådet i den filmen till den långhårige killen som ballat ur. Att han skulle klippa sig och skaffa sig ett jobb.
Det är inte mycket att klippa längre, men andemeningen hajar jag. Lite moralism. Skulle just fråga Lasse Strömstedt om detta, om han var moralist, när en drängfull idiot kom och avbröt vårt snack. Sådana där as finns liksom runt en och bryter in och sabbar alla diskussioner. Det går inte att försvara sig. De bara dyker upp. Tar över. Så jag fick inget svar, och sedan gick jag hem och så var det med det.
Men jag ska klippa mig och fixa ett jobb. Det ska jag.

 

En reaktion på ”La ut den här kortpodden igår och nu igen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.