Lördagskvälls-cyberbiktsgagg

Kommer hem, kollar svtplay, som jag ofta gör. Kollar in den lille killens program från Orsa. Där är ju Dregen med, han träffade jag på en hojklubb här i Örebro en gång i tiden. Har en bild faktiskt (och en film, den hittar jag inte nu). Men jag säger som så här, där var vi ännu sams, he-he-he:

dregen-mats

Äh, han kan dra, jag är fränast…

Och så undrade jag lite över att jag har en kurs med en familj, med far och mor och barn, varav den yngsta går i femman (hur ung man nu är då där), som jag bland annat lär Twitter.
Lillgrabben började följa mig.
Alltså, jag är rätt vuxen, och jag har haft några veckor där jag tänkt mig för både här i bloggen och på Twitter, vad jag kan skriva. Men nu har jag ju beslutat att strunta i allt det där. Jag måste vara ärlig, måste vara mig själv.
Så jag retweetade den här grejen jag tyckte var rolig i kväll, vilket denna unge man också retweetade, ha-ha. Ja, vad ska man göra. Jag är jag:

Skärmavbild 2014-12-21 kl. 03.36.00

Jag kan väl inte ta vuxenansvar för vad unga retweetar? Jag måste väl få köra min grej? Eller? (För övrigt tycker jag att bilden ovan är gigantisk kul, eftersom den ju antagligen är äkta).

—–

Sov bort hela jävla dagen, som vanligt. Bort-bort. Polare hade svennefest, såg jag på Fejan, kunde inte brytt mig mindre. Jag skulle inte gått i alla fall. Sådan är jag.

Drog ner till mitt vardagsrum under sen kväll. Träffade gött folk, garvade. Mer än så behöver jag inte. Det gör mig glad.
Nu är det äntligen söndag.
Tut!

/Mats

Ps:
Äh, vafan, jag kör den här också, från min fd elev Oskar och en annan fd elev Josef, som såg likadan ut på fejan som på Twitter också:

Skärmavbild 2014-12-21 kl. 04.03.13

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.