Ljudblogg: Lyckad jakt men jag är förfärad

20140715-040442-14682386.jpg

Såg en till nyss, han är inte tyst. Kom från balkongdörren, sprang rätt in. Är inne nu. Prasslar bakom skåpen. Stängde balkongen för att jag då hoppas slippa fler. Sitter vaken tills det blir ljust på riktigt. Då öppnar jag igen. Kanske springer han ut då.
Och så handlar jag fler fällor på Claes Ohlsson i morgon. Fälla nr 1 gick inte att tömma så allt hamnade i ICA-kassen på balkongen.
Men, har de ett hål bakom datorn i väggen, så ligger jag illa till.
Så här är det att vara Mats Blomgren. Inte det lättaste. Nu med kalsonger och läderstövlar framför TVn. Lätt perverst, om man inte hajar läget.

Nu. 05.14. En liten mus står upprätt som en Grizzly och undrar varför balkongdörren inte är öppen. Jag ser detta. Går fram och öppnar, han gömmer sig direkt, inne. Detta är ett bra tecken. Det kan betyda att det är vägen in och ut.
Jag låter den vara öppen nu. Hoppas han vågar sticka ut. Och inte hämta polare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.