Tankar en måndagsmorgon (bloggen)

Ja, jag kör med ”(bloggen)” i rubriken ovan eftersom allt går ut på Twitter. Så man vet om man ska klicka ifall man följer @multimats där.

Exakt efter midnatt så fylldes mina ekonomiska förråd på med stålar. Jag började garva, och kan inte sluta garva.
Så drog jag till vänner som vistades på Stora Örebro vid Stortorget. En snyggt hållen krog, där Robban ser till att alla trivs.
Mitt emot så byggde de om, eller renoverade, blomsteraffären som var helt urblåst. Detta föranledde nattliga vandrare att plundra containern som stod utanför. De norpade stolar, glas, och jag vet inte allt vad de tog. Jag, jag tog fram kameran och dokumenterade.
Det jag funderar på är, behöver de dessa prylar de släpade med sig? Och, får man bara ta så där? Ja, de var vilda. Och nej, det var inga fattiga, mer studenter eller flanörer.

containerfolk

I övrigt sitter jag med min nya multimediamaskin som är världens bästa alla kategorier och tror knappt det är sant.
Allt är SÅ jävla mycket Yin och Yang samtidigt att jag blir förvirrad. Och under måndagen är det tandläkarbesök. Naturen kör utjämning.
Ja, jag menar det. Om man hänger kläder efter tvätt så torkar de inte av värmen. Det är den omgivande luften som vill jämna ut. Alltså lika torrt där (på kläderna) som den omgivande luften. Som folk som seglar. Det blåser inte på i seglen bakifrån, det sugs vaccum framifrån i seglet. Inget är som man tror det är.
Men jag är på. Sten-på! Och jag kan inte sluta fnittra. Nu kör jag!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.