En tanke på söndagsmorgonen som får mig att garva

Min luriga idé kan vara helt genialisk, eller det dummaste någon i världen tänkt ut. Men jag trivs med min tanke. Och ju mer jag tänker på den, ju bättre blir den. Jävlars vad fränt, hur kom jag på det? Jag har medel att genomföra den, bara att köra, ha-ha. Jajajajajajajajaja, jag vet, är så där svinigt hemlighetsfull. Men det måste jag vara, trots att jag inte har bödlarna från kommunen som är på mig längre. Och då menar jag de missundsamma stackarna. Ja, vafan ska de göra nu? Ha-ha, deras problem, inte mitt.

Det här är en sådan frän tanke att jag vill dansa tango med mig själv nu. Kanske jag gör det också. Allt jag kan säga är att det hela inkluderar en längre resa, utanför gränserna här i landet, men innanför Europas gränser. Ha-ha-ha.
Nä, det här är alldeles för bra. Hoppas jag tycker så när jag vaknar också, men det är inte helt otroligt. För det här är totalkanon. Och. När det väl sker, om det sker, så blir jag naturligtvis helt öppen med det. Ha-ha-ha-ha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.