En fredag-lördag II (blogginlägg)

Råkade trycka iväg innan jag skrivit något. Om ni följer mig på Twitter så fattar ni. Nu gör jag ett nytt försök.
Dagen till ära så skriver jag från ett Appletangentbord, med blåtandskoppling, till min iPhone. Funkar kanon (förutom att jag ”tröck” fel nyss med fingret på skärmen).

Det är söndagsmorgon och det känns kul att trycka ett riktigt tangentbord igen.

Jag fick under fredagen koll på nya TVn och allt. En snubbe på comhem fixade det hela över telefon, så jag nu har alla kanaler. Dessutom ska jag få ny dosa, så jag kan köra HDMI-sladd från den och få ännu bättre kvalitet. Detta till endast 20 spänn mer i månaden. Kanon.

Fick också ett SMS från Telia, där jag ju har min iPhoneuppkoppling. Jag hade överträtt min månadsförbrukning. Vafan? Okej, jag satt hela natten och kollade Netflix och annat men ändå…

Det visade sig då att jag inte är så smart som jag trodde. Jag trodde att jag körde från min wi-fi, till min iPhone, till Apple-TV. Men icke, jag körde från min 3G till TVn och in i nya platt-TVn. Suck. Okej, Och, jag undrar hur man kommer undan detta?
Fast det är skit samma. Får ny trådlös av comhem och hela rubbet, så det fixar sig. Grejen är att det blir KANON-kvalitet via nätet på nya TVn, haha.

Under fredagen så missade jag nästan tvättiden. Men det gick bra. Utnyttjade det hela till att dra till Dressman för att köpa strumpor, t-shirts och kallingar.
Flickan bakom disken hjälpte mig. Hon var trevlig. Gick väl på en 800 spänn, vet inte hur det kunde bli så dyrt, men det är bara att gilla läget.

Eftersom jag hade tio minuter kvar innan tvätten blev klar så klev jag in i blomsteraffären vid Stortorget.
Berättade att jag hade två krukor kvar på balkongen och 40 liter jord. Vad ska jag göra? Det är ju augusti nu?
Hon sa åt mig att ta det lugnt om jag inte ville ha tantblommor. Om ett par veckor kommer det höstväxter. Så då tar jag det lugnt, och väntar.

(Wow, känns som jag bloggar igen, på riktigt, och, det blir en video lite längre ner från i kväll, så ni vet ni som orkat läsa så här långt).

Äh, ok. Lördagen då? Ja, jag var hemma, vad kunde jag annars göra? Det är för varmt för mig. Vattnade mina växter på balkongen och njöt av min nya platt-TV. Jösses, Snobbar som Jobbar, MacCloud, serier från ungdomen på TV4 Guld. Jag blev rörd.

Träffade Stäng-Roffe och Diana och deras lilla avkomma på ICA. Fanken vad snygga de är alla tre. Och bäbisen bara garvade. Där var en äkta lycklig familj.

(Det här är så cooooolt. Ett tunt Appletangentbord med blåtand och så iPhone 5 med WordPress egen app som jag skriver i. Tokfränt. Sorry kom ur fas här…).

Lagade till en stor potatis i Bull-TVn, och så vispade jag ihop fiskbullar i hummersås med grädde och kaviar, stoppade in det, och nukade det med. Gudomligt gott, och nyttigt.

Mer TV.
Kollade in någon dokumentär med Beyonce, ha-ha. Bara det. Fast hon verkar lite okej, lite bluesig.

Sedan, det här är värst. Jag kollade Sjätte Sinnet. Den med Bruce Willis (som jag, skryt, såg live hos Letterman i New York 2000), där han är död men inte fattat det ännu. Mycket bra rulle. Dock, jag drog bort ljudet och körde John Coltrane i hörlurarna med Spotify.
Dubbel effekt. Så vackert. På riktigt!!!

Så envisades klockan med att bli nästan ett, så jag cyklade ner till Biskopen. Satt själv ett tag, andades, njöt, pratade med den asiatiske vakten som alltid tar upp att han är därifrån, he-he, men blev sedan nerlockad att sitta med folk jag kände, personal, unga brudar, dårar, polare. Ja, man ser ju på filmen nedan.
Träffade Micke, kollegan från Tullis också, alltid roligt när han kommer tillbaka hit från det där jävla Tjockholm han bor i nu, he-he.

Ok, lägger ut, dags för balkongsittning. Tut!

En reaktion på ”En fredag-lördag II (blogginlägg)”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.