Om mig /Info

Uppdaterad 161215

mig-empiresb
Uppe på ett tak i stora staden i väster år 2000 och kollar överdelen på skyskrapor.

Jag är Mats Blomgren. Jag kallar mig för MultiMats på nätet. Jag bor i Örebro. Jag kommer från Västerås från början, om det nu har någon betydelse, men nu vet du.
Här lägger jag ut det det jag är med om, oftast när det sker, om jag har lust just då. Inte konstigare än så.

Den 1:a juli 2013 så köpte jag in mig på en egen domän och ett eget rum på ett webhotell. Det är det du kikar på nu. Vem du är, eller om ”du” ens finns, vet jag ju inte. Jag kör bara ut det här i cybern, rätt av. Men jag kör på här som om någon skulle vara här och glutta.
Jag har kört ”hemsida” som det hette först/då och sedan blogg (när PHP och WordPress kom igång) sedan 1997 på nätet.
En av de tidigaste bloggnissarna med andra ord.

Tidigare har jag alltid nyttjat gratistjänster på nätet (som jag gillar). Men nu var dags för ett ställe att samla all min cyberaktivitet på. Så det blir här. Pyntar Loopia.se 999 spänn om året för att vara mitt webhotell och så några hundringar för själva domänen, matsblomgren.nu som jag nu äger (wow, ägare!).
Själva sidan här är helt byggd i WordPress, det bästa blogg- och websidesystemet.
Har kan jag bädda in allt jag gör på samma ställe vilket jag tycker är praktiskt. Alltså, ljud, video, text och bild. Ibland arkiverat, ibland live.

Är du på en smartphone, typ iPhone så kan sidan ser annorlunda ut än på en bildskärm på datorn, men du hajar nog ändå hur du ska navigera.

Jag använder mig mest av WordPress, Twitter,  Spreaker, Youtube, Skype, Audioboom här. Fatta vilka kanontjänster det finns på nätet!!
Och, ja, vill du veta mer, eller lära dig om sådant, så har jag en kurs för det, ha-ha. Bara att skicka ett mess till mig.

/Mats

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.