Jäklars har inte skrivit här sedan 20:e december

Måste bara skriva något litet här, för att bevisa att den här bloggen fungerar. Funderar i och för sig på om jag verkligen har skalle att blogga fortsättningsvis. Jävlars, jag har ett halvår, mer, att ta igen. Men jag skäms inte. Har ju kört ”cyberdagbok sedan 1997” och det har inte många. Och det utan vinstintresse. Bara som ett experiment.

Jag ska lura på det hela. Lägger ut en bild här och så ser jag om det här inlägget hamnar på typ Twitter. Har glömt allt, ha-ha. Om man inte kör, så glömmer man.
Vilken bild ska jag ta nu då? Alltså, jag är hemma igen sedan april, se förra inlägget i evakueringslägenheten så hajar ni.

Från min hemmafest, med damer från Hermods den 11:e maj, (där jag jobbade innan de la ner). Okej, lägenheten är inte helt uppfixad ännu, men allt är nytt och det dög (dugde) åt dessa ess-kvinnor. Så mitt boende är nog okej nu.

Är det dags att börja skriva, blogg igen för mig? Jag vet inte, är inte säker på det. Orkar jag, vill jag? Vet inte? Vi får se. Många gånger har jag försökt men gett upp, mest för att jag varit feg. Och jag är bara feg när det handlar om att få jobb. För jag behöver jobb.

Äh, vafan, jag kör, så känns det nu.

Rock!

2 reaktioner på ”Jäklars har inte skrivit här sedan 20:e december”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.